Опис:
вага манго 350-450 грам, шкірка від
насиченого зеленого до червого кольору. Форма округла. М’якоть дуже ніжна,
неволокниста. Всередині є плоска кісточка. Смак насичений солодкий. Дуже
приємний аромат.
Походження: експортерами є Бразилія, Перу, Таїланд, Індія.
Вживання: манго Ready to Eat, як і тайське, не має волокон
у м’якоті, і його можна їсти просто ложкою. Також можна порізати манго дольками
або «їжачком» - розрізати вздовж, але не по центру, а
трохи збоку, щоб не зачепити кістку. Відрізаний шматочок порізати лініями
вздовж і впоперек, не зачіпляючи шкірку,
та вивернути.
Зберігання: манго готове до
споживання, рекомендовано
зберігати 3-5 днів у холодильнику.
Корисні властивості: Велике різноманіття мінералів і вітамінів роблять
манго одним з найкорисніших фруктів світу. Так, наприклад, вітамін B6, є
життєво важливим для підтримки здорового функціонування мозку, настрою та циклу
сну. Регулярне вживання манго може покращити рівень цукру в крові, ліпідів та
інсуліну.